Bejelentés


Keress PÉNZT velünk! Építs saját vásárlói csoportot !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Nincs főnök, alkalmazott

Hogy ez mit jelent, azt nem kell magyarázni azoknak, akiknek van. A főnök, legyen jó vagy rossz, az Ön napjainak egyharmada felett szabadon rendelkezik és részben vagy teljes egészében rajta múlik az Ön jövedelme. A Hálózatépítésnél, mint minden más saját vállalkozásnál, csupán önmagának tartozik magyarázattal. Ez a magyarázat akár nehezebb is lehet, mint másoknak felelni, de sok ember számára végtelenül kielégítőbb. A Hálózatépítésben nemcsak a főnök hiányzik, hanem alkalmazottak sincsenek. Vajon hány ember riadhatott vissza egy nagy, hagyományos üzleti vállalkozás kiépítésétől, mivel tudta, hogy milyen problémákkal jár a megfelelő alkalmazottak megtalálása, bérezése, megtartása, a munkafegyelem betartása, a dolgozók elbocsátása stb.?

Gondoljon arra, hogy az Ön szponzorai nem a főnökei és nem ellenőrizhetik a saját vállalkozásának üzletvitelét. Ők az Ön tanácsadói, segítői, motiválói és néha akár a barátai is.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!