Bejelentés


Keress PÉNZT velünk! Építs saját vásárlói csoportot !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Korai visszavonulás

Ha ez az amire vágyik, a Hálózatépítéssel megkaphatja, ha idejekorán megteszi a szükséges erőfeszítéseket. Egy normális állás esetén a korai nyugdíjba vonulás úgy 55 éves korra tehető, továbbá a jövedelem sem túl bíztató (a munkabér fele). A Hálózatépítéssel ez 45, 35 vagy akár 25 éves kort is jelenthet, és elképesztően nagy bevételt. A visszavonulás csupán azt jelenti, hogy nincs szükség további tevékenységre, csak a korábbi kemény munka gyümölcsét kell élvezni, a befolyó jövedelmeket a már kiépített (rendkívül) nagy szponzor-hálózat jövedelmező munkája teremti meg.

Néhány jó üzleti forma egy bizonyos méretű szervezet kiépítése után, bármely termékforgalmazó számára lehetőséget nyújt a visszavonulásra. Ahhoz, hogy ezt a szintet elérhesse, Önnek igen keményen kell dolgoznia, de tíz éven belül mindenképpen megvalósítható, sőt egyes kivételes esetekben ehhez akár öt év is elegendő. Ha a Hálózatos vállalat nem ajánl visszavonulási lehetőséget, akkor is majdnem minden esetben jó pénzért értékesíthető a nyereséges vállalkozás, ami tisztességes "nyugdíjat" fog biztosítani.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!