Bejelentés


Keress PÉNZT velünk! Építs saját vásárlói csoportot !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Rugalmasság

Kételkedem abban, hogy van-e egyáltalán a Hálózatépítéshez hasonlóan rugalmas vállalkozás. Heti tíz órás elfoglaltságot említettem, de Önön múlik, hogy nyolc, tizenöt vagy húsz órát szán rá. Senki sem kötelezheti arra, hogy többet vagy kevesebbet dolgozzon, mint amennyit akar. Mi történik akkor, ha úgy dönt, hogy az egyik héten hat órát, a másikon pedig huszat dolgozik? Nincs jelentősége.

Nem a legjobb módja a gyors üzletépítésnek, de így is lehet csinálni, ha ezt választja. Ezt a vállalkozást Önre szabták, Önnek pedig nem kell az üzlethez alkalmazkodnia. Nincs szükség egy állandó nyitási és zárási rendre, egymás között egyszerűen megállapodnak a megfelelő időpontokról, amikor felkeresheti fogyasztóit. Ha szabadságra megy, nem kell aggódnia, az üzlet minimális előkészítéssel is megy a maga útján. Ha úgy dönt, akár magával is viheti vállalkozását oda, ahova utazik. Bárhová is megy, mindenhol értékesítheti az árukat és bemutatókat is tarthat.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!