Bejelentés


Keress PÉNZT velünk! Építs saját vásárlói csoportot !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Csatlakozzon Ön is és használja ki a lehetőségeket!

Törzsvásárlói vagy Pontgyűjtő kártya váltásával csatlakozhat Hálózatunkhoz (vásárlói - viszonteladói - hálózatépítői Csoportunkhoz), mellyel azonnal több lehetőséget vehet igénybe.

Lehetősége van nagykereskedelmi áron árut vásárolni a vállalattól. Mielőtt a viszonteladásra kitérnék, tegyük fel, hogy Ön csupán azért vált taggá, mert megkedvelte a vállalat termékeit és szeretne a kiskereskedelmi árnál olcsóbban hozzájuk jutni. Ez teljesen elfogadható indok. Az Ön haszna a felhasznált termékeken megtakarított árkülönbözet lesz.

A vállalat áruinak viszonteladása a jövedelem-kiegészítés első lépése. A kiskereskedelmi árba épített árrés az Öné. Minden hónapban jelentős összegre tehet szert ezáltal, bár a megkereshető pénzösszeg mindig korlátozott, hiszen az Ön ideje is véges.

Az értékesítés módszerei attól függően változnak, hogy melyik árut vagy módszert részesíti előnyben. Az értékesítés nagy része személyes kapcsolatok révén bonyolódik. A vállalattól kapott irodalom minden szükséges információval ellátja arra vonatkozóan, hogy miként építheti ki a leghatékonyabban vásárlókörét.

A havi értékesítés volumenének növekedésével egyre nagyobb árrés realizálható. A vállalat egy sor engedményt nyújt, melyek együtt növekszenek az összesített forgalmi érték nagyságával. Elképzelhető, hogy eladásaival elérheti a 35-40%-os árrést? Meglehet. Az egyre magasabb szintű árengedmények egyedül azonban egyre nehezebben érhetők el, és egy bizonyos szint után a fejlődés szinte lehetetlen.

A kereskedelemben a jelentős jövedelmek hálózat kiépítésével szerezhetők meg. Ha a vállalat termékeinek értékesítéséhez Ön erőfeszítéseket tesz és kiépít egy termékforgalmazói szervezetet, munkáját az elért sikerek arányában a vállalat árengedményekkel, bonuszokkal, jogdíjakkal és más juttatásokkal honorálja.

Más szavakkal, az Ön csoportjában lévő üzlettársak árbevétele határozza meg a hálózat sikerét. Ön egyedül csupán egy véges számú fogyasztót tud kiszolgálni, tehát ahhoz, hogy üzleti szervezetét kiszélesítse, meg kell sokszoroznia vállalkozását, hogy több fogyasztóhoz juthasson el.

Vállalatunk el fogja Önt látni olyan információkkal, hogy mik a legjobb módszerek a csoport kiépítésére. Elmondjuk javaslatainkat, hogy miként lehet megismertetni másokat az üzleti lehetőségekkel. A legsikeresebb hálózatépítők a csoporton belül mindenkivel megosztják tapasztalataikat és módszereiket. A legnagyobb segítséget azoktól kapja meg, akikhez csatlakozott, és akik anyagilag érdekeltek az Ön üzleti sikerében.

Célom, hogy Önt támogassam, ha céljai vannak, és elég erősen vágyik valamire ahhoz, hogy hajlandó legyen megtanulni és megtenni mindazt, ami annak eléréséhez szükséges!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!