Bejelentés


Keress PÉNZT velünk! Építs saját vásárlói csoportot !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Megbolondultam?

Valahányszor elmagyarázom, hogy mennyire egyszerű is ez a dolog, úgy néznek rám egyesek, mintha megbolondultam volna. Ilyenkor aztán átadok nekik egy tesztet, amely a pénzügyi szabadsággal kapcsolatos.

"Több forrásból származik-e a jövedelmed?"
(válaszuk általában: nem)

"Megfizetnek-e többször is egy-egy munkával töltött órádért?"
(a válasz ismét: nem)

"Elvileg korlátlan nagyságú lehet-e az órabéred?"
(nem)

"Működnek-e a jövedelem-forrásaid 24 órán keresztül, függetlenül attól, jelen vagy-e, vagy sem?"
(nem)

"A tulajdonodad képezik-e ezek a jövedelem-források, vagy ellenőrzésed alatt tudod-e tartani őket?"
(nem)

"Halálod után is működni fognak ezek a jövedelmek-források?"
(nem)

"Kaphatsz-e fizetésemelést bármikor, amikor csak akarod?"
(nem)

"Ha a fő bevételi forrásod kiapadna, tudnál-e élni egy éven át fizetés nélül?"
(nem)

Ezután azt mondom: "A hálózati marketingnek köszönhetően én valamennyi felsorolt kérdésre igennel válaszolhatok." Vajon ki az kettőnk közül, aki megbolondult?

A bolond fogalma az én meghetározásom szerint:

Bolond, főnév. Aki 50 éven keresztül olyan munkát végez egy tál lencséért, amit utál, a végén pedig szegényen hal meg.

Az okos fogalma az én meghetározásom szerint:

Okos, főnév. Aki keményen dolgozik, de sokkal rövidebb ideig, majd sokféle, állandóan csörgedező jövedelem-forrással vonul vissza.


Mi már rendszeres, állandó jövedelem-forrásokkal rendelkezünk a hálózati marketingből évek óta. Ez okos dolog. Ez értelmes dolog. Ez működik! Láthatóan én már többé nem vagyok szkeptikus. Sőt, néha annyira izgatott vagyok, hogy egész éjjel nem tudok aludni. Nem a megkeresett pénz miatt, hanem a jó cselekedettől, az általam befolyásolt emberi sorsoktól, a környezetemben megfigyelt személyes fejlődésektől. És ez öröm. Igen öröm!

Csakhogy ez sincs keserűség nélkül. Számomra a legnehezebb tapasztalat a következő. Számos olyan embert ismerek, akinek az élete pénzügyi szempontból nagyon küzdelmes. Ismerek sok beteg embert. Ismerek olyan embereket, akiknek az élete rosszul működik. Mégis, amikor megszólítom őket, és elmondom nekik: "Van egy olyan válaszom, ami működik!", elzárkóznak ettől a megoldástól.

Talán azért, mert már kipróbálták a hálózati marketing más formáját, amely nem működött, vagy azért, mert ismernek valakit, aki megpróbálta és neki nem sikerült. Nem tudom hibáztatni őket. Pontosan ezt tettem én is. Mégis, azt szeretném, ha lenne elég befolyásom rábírni őket arra, hogy vizsgálják meg közelebbről is ezt a dolgot. Lehet, hogy tetszene nekik, amire így rátalálhatnának.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!