Bejelentés


Keress PÉNZT velünk! Építs saját vásárlói csoportot !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Biztonság

Mi történik akkor, ha Ön negyven év szolgálat után nyugdíjba vonul? A jövedelmet "öregségi nyugdíjnak" hívják, arányos a munkával, ám ha előbb hal meg, mint társa, az ő számára csak a felét folyósítják. Mi történik akkor, ha még, nyugdíjba vonulása előtt munkaképtelenné válna? Ha szerencséje van, pár hónapig megkapja fizetését, esetleg egy újabb fél évig ennek egy részét. Ha ez véget ér, valószínűleg nyugdíjazzák, és az élete hátralévő részében küszködhet a megélhetésért. Ez biztonság?

Tegyük fel, Ön kiépítette a világ legsikeresebb kereskedő csapatát egy hagyományos berendezésű nagyvállalatnál. Hozzásegítette őket életük kimagasló jövedelméhez és ők készséggel fizettek ezért Önnek. Hirtelen és váratlanul Ön meghal. Hogyan fogja a vállalat az Ön családját segíteni? Egy szép kis összeggel és megfelelő nyugdíjjal? Vagy az Ön korábbi erőfeszítéseiből származó folyamatosan befolyó jövedelmek adott jutalékával? Aligha képzelhető el.

Vesse ezt össze Mr. és Mrs. Smith nagy és nyereséges Hálózatos vállalkozását egy jó és stabil cégnél. A bónuszokból és jogdíjakból származó jövedelem része lehet az örökölhető vagyonuknak. Ha Mr. vagy Mrs. Smith meghal, a másik továbbra is megkapja a pénzösszegeket. Ha mindketten meghalnak, a jövedelem örököseikre száll. Ha egyikük vagy mindkettőjük képtelenné válik a munkavégzésre (vagy nyugdíjba vonulnak) a szervezetük tovább növekedhet, gazdagodhat és a Smith cslád továbbra is kapja jutalékát a már kiépített üzleti Hálózattól, amely a vállalatnak folyamatosan profitot termel. Ez már sokkal inkább valódi biztonság.

Ismerek néhány üzletembert, akik szabadságuk alatt sem tudnak kikapcsolódni, mivel állandóan azon aggódnak, hogy mi történik üzleti vállalkozásukkal távollétükben. Feltehetően elismerik, hogy ebből a szempontból sokkal jobban tennék, ha otthon maradnának. Egy Hálózatos vállalkozásnál Ön elmehet egy- vagy kéthetes vakációra és hazaérkezésekor azon kapja magát, hogy több pénzt keresett, mint az előző hónapban! Ön szószerint alvás közben is pénzt kereshet. Az Ön szervezetének méretétől függően biztos lehet abban, hogy a napnak bármely órájában, éjjel-nappal, tízen, tizenöten, de lehet, hogy kétszázan az Ön üzletkötői közül bemutatókat tartanak egy vagy több ember számára, és a többi ötszáz pedig terméket értékesít. Mindegyik saját magának és ezzel egyidőbe Önnek is pénzt keres!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!