Bejelentés


Keress PÉNZT velünk! Építs saját vásárlói csoportot !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Keressen, amennyit megérdemel

Sok munkaadó nagyon vonzó juttatásokat és teljesítményarányos bért kínál, de valójában mondhatják-e, hogy pontosan annyit fizet Önnek, amennyit Ön megérdemel? A Hálózatépítés, mint üzleti módszer a legjobb példa arra, hogy a jövedelme egyenes arányban áll az elért teljesítménnyel.

Sok olyan ember, aki figyelmen kívül hagyja a Hálózat jutalékelosztási rendszerének apró részleteit, úgy gondolja, hogy egy vagy két tagot beszervez, hagyja őket dolgozni maga helyett is és kényelmesen hátradőlve várja a befolyó pénzeket. Ha az emberek valójában csak üldögélnének, akkor semmit sem adnának el és senki sem keresne egyetlen fillért sem. Egy Hálózati vállalat feladata olyan marketingterv összeállítása, amely elsősorban azon új tagok számára vonzó, akik értékesítésre szánták el magukat. A következő lépés megfelelően vonzóvá tenné a módszert, hogy az új üzlettársakat szponzorálásra bátorítsák, így tekintélyes nagykereskedelmi nyereséget lehet produkálni. Végül pedig a képzéssel és a segítséggel ösztönözni kell más termékforgalmazók vállalkozásait. Ez az ösztönzés a jogdíjakon alapszik, amelyet a szponzorált csapatok összes árbevétele alapján állapítanak meg.

A vállalat nem kívánja azt, hogy itt bárki megálljon, sőt! Folyamatos növekedésre és terjeszkedésre ösztönzi tagjait, marketingtervét úgy fogja kialakítani, hogy a termékforgalmazóknak jelentős mennyiségű üzletet kelljen kötnie, mielőtt a jogdíjakat megkaphatja. A marketingtervet úgy is felépíthetik, hogy a jogdíjakra kifizetett összegek a termékforgalmazó személyes üzletével arányos mértékben növekedjenek. Mindezek azt jelentik, hogy a vállalatok olyan rendszerek kidolgozására törekednek, amelyek a leheő legjobban figyelembe veszik a vállalkozás építésére fordított folyamatos erőfeszítéseket, és ennek alapján fizetnek. Senki sem ütheti meg a főnyereményt egy vagy két szupersztár üzlettárssal, és ezután nem ülhet karba tett kézzel egy életen át. Az Ön jövedelme indig arányos lesz az erőfeszítéseivel.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!